Uw gezin

Verzekeringen om
uw gezin te beschermen

Familiale verzekering of BA familiale

 • Uw zoon is dol op voetbal en trapt in al zijn enthousiasme de ruit van de buren in.
 • Uw hond ontsnapt aan uw aandacht, glipt de deur uit en doet een fietser vallen.

Een familiale verzekering of BA familiale beschermt u tegen de financiële gevolgen als u of een van uw gezinsleden per ongeluk schade veroorzaken aan derden.

Deze gezinsverzekering beschermt u én ook uw bezoekers, uw poetsvrouw, uw tuinman, uw babysitter tegen aansprakelijkheid. Zo’n familiale verzekering beschermt u overal ter wereld en geldt dus bijvoorbeeld ook als zoon- of dochterlief met een uitwisselingsprogramma naar de andere kant van de wereld trekt.

Rechtsbijstandsverzekering

 • U heeft schade veroorzaakt bij iemand anders en het komt tot een rechtszaak.
 • U heeft heel wat kosten: advocaatkosten en ook de tegenpartij moet u vergoeden als de zaak in uw nadeel wordt bepleit.

Onze rechtsbijstandsverzekering dekt al deze kosten. Zelfs de kosten van de tegenpartij neemt deze verzekering op zich. Deze dekking geldt wereldwijd.

Hospitalisatieverzekering

 • Uw zoontje belandt in het ziekenhuis met een gecompliceerde breuk en moet geopereerd worden.
 • U bevalt binnenkort van uw eerste kindje.

Iedereen belandt wel eens in het ziekenhuis. Hospitalisatiekosten kunnen flink oplopen. Op dat moment is het een fijn gevoel als u verzekerd bent voor die kosten. Dan hoeft u zich daarover alvast geen zorgen te maken. We zoeken graag samen met u uit welke hospitalisatieverzekering aan uw behoeften en verwachtingen voldoet.

Ongevallenverzekering

 • U schildert uw huis, staat op een ladder, valt en breekt uw been.
 • U bent een fervente hardloper, maar op een dag struikelt u en komt slecht terecht. Er staat u een maandenlange revalidatie te wachten.

De financiële schade die u in zo’n gevallen oploopt is verzekerd door onze ongevallenverzekering. Want u bent dikwijls weken werkonbekwaam of u wordt misschien zelfs blijvend invalide. U voelt zich veilig en beschermd door onze ongevallenverzekering. Informeer naar de mogelijkheden!

Verzekering voor uw huispersoneel

 • Uw poetsvrouw (die misschien wel ‘onofficieel’ bij u werkt) valt van de stoel waarop ze staat om uw keukenkastjes proper te maken.
 • Uw tuinman snoeit iets te ijverig en wiek ook zijn vinger kort.

Allemaal situaties die u een flinke duit kunnen kosten. Bescherm uzelf tegen een financiële kater met onze verzekering voor uw huispersoneel.

Reisbijstand

 • U bent op weg naar uw vakantiebestemming en hebt autopech. Het duurt enkele dagen voor de wisselstukken binnen zijn en intussen bent u verplicht in een hotel ter plaatse te logeren.
 • U heeft een ski-ongeval en kan niet met uw auto terug naar huis. U en uw gezin moeten gerepatrieerd worden.

Op reis zonder risico? Kies voor zeker en doe een beroep op onze reisbijstand.

Verzekering voor uw huisdieren

 • Uw pas gekochte puppy blijkt toch niet zo gezond als eerst gedacht en de kosten bij de dierenarts lopen flink op.
 • Uw hond eet een kous op en moet een levensreddende operatie ondergaan.

Hoe maakt Asekuro het verschil?

U denkt misschien aan een aantal verzekeringen die wel aangewezen zijn. Asekuro denkt met u mee én denkt verder. Zo kiest u de verzekeringen die het meest aangewezen zijn voor uw specifieke situatie én budget. Asekuro draagt zorg voor u, uw gezin en uw eigendommen!

Een gratis check-up van uw bestaande verzekeringen? Wij staan voor u klaar. Maak een afspraak! Bel 03 830 17 03 of mail ons!

Niet gevonden wat u zoekt? Wij bieden ook verzekeringen voor uw woning, uw voertuig of uw vermogen!