Uw voertuigen

Verzekeringen om
uw voertuigen
te beschermen

Verzekeringen voor uw mobiliteit: geen overbodige luxe

Het verkeer in België en in heel Europa wordt met de dag drukker. Zo rijden er in België alleen al meer dan 5,5 miljoen auto’s rond! U goed verzekeren is dus een absolute aanrader! En niet alleen uw auto. Wij zorgen ook voor de verzekering van uw bromfiets, motorfiets, fiets, elektrische fiets, speed pedelec, …

BA autoverzekering en motorrijtuigen

U bent sowieso verplicht een autoverzekering burgerlijke aansprakelijkheid af te sluiten op het ogenblik dat u zich op de openbare weg begeeft met uw voertuig. Als u een ongeluk veroorzaakt en iemand lichamelijke en/of stoffelijke schade toebrengt, dan bent u aansprakelijk en moet u de schade vergoeden. Uw verzekering burgerlijke aansprakelijkheid komt dan tussen.

Kleine omnium

De zogenaamde kleine omnium autoverzekering of mini-omnium vergoedt de schade aan uw wagen als gevolg van

  • aanrijding met dieren
  • brand
  • glasbreuk (schade aan de voorruit, zijruiten, achterruit van uw auto)
  • diefstal (of poging tot diefstal)
  • natuurkrachten (schade door hagel, sneeuw, …)

Volledige omnium

Met een volledige omnium voor uw auto bent u ook verzekerd tegen stoffelijke schade aan uw auto bij:

  • ongeval eigen fout
  • vluchtmisdrijf
  • vandalisme
  • carjacking
  • ….

En uiteraard bent u gedekt tegen schade die valt onder de mini-omnium.

Rechtsbijstand

U heeft een ongeval en het komt tot een hevige discussie wie er nu in fout is. U komt niet overeen met de tegenpartij en komt tot een zaak in de rechtbank. Door een verzekering rechtsbijstand bent u gerust. Uw belangen worden in de rechtbank verdedigd door een advocaat die u kiest. Uw gerechtskosten en het honorarium van uw advocaat zijn gedekt door uw verzekering.

Fietsverzekering

Een ongeval met de fiets is vlug gebeurd, zeker nu heel wat mensen rondrijden met snelle, elektrische fietsen. En spijtig genoeg worden er ook dagelijks heel wat fietsen gestolen. Medische en materiële kosten kunnen bij een fietsongeval flink oplopen. U kunt zich verzekeren en gerust met de fiets op weg met een fietsverzekering. Wij stellen graag een formule op maat voor die u beschermt tegen medische kosten, invaliditeit en overlijden, materiële schade van uw fiets en bijstand bij panne, ongeval of diefstal.

Verzekering voor uw moto

Wij helpen u met een combinatieverzekering auto-moto. Zo kunt u rekenen op een heel gunstig tarief voor uw premie. Uiteraard verzekeren we ook uw moto helemaal apart. U kan dan opteren, voor een BA (verzekering burgerlijke aansprakelijkheid) aangevuld met een kleine omnium, een volledige omnium, rechtsbijstand, pechbijstand, medische kosten en lichamelijke schade van de bestuurder na ongeval in fout, …

Hoe maakt Asekuro het verschil?

U denkt misschien aan een aantal verzekeringen die wel aangewezen zijn. Asekuro denkt met u mee én denkt verder. Zo kiest u de verzekeringen die het meest aangewezen zijn voor uw specifieke situatie én budget. Asekuro draagt zorg voor u, uw gezin en uw eigendommen!

Een check-up van uw bestaande verzekeringen voor uw voertuigen ? Samen de mogelijkheden bekijken? Wij staan voor u klaar. Maak een afspraak! Bel 03 830 17 03 of mail ons!

Niet gevonden wat u zoekt? Wij bieden ook verzekeringen voor uw woning, uw voertuig of uw vermogen!