Over ons

Over ons

Asekuro: uw zekerheid

Alexis Vloemans is sinds 2008 de gedreven zaakvoerder van Asekuro – voorheen zakenkantoor Alexis Vloemans. De naamsverandering Asekuro dateert van begin 2020. Een weloverwogen beslissing om de verschillende kantoren die nu deel uitmaken van dit bank- en verzekeringsnetwerk te verenigen onder één enkele noemer. Asekuro wil een begrip zijn voor onafhankelijke verzekeringen en is ook uw Fintro agent. Asekuro komt uit het Esperanto en betekent verzekering.

U komt eerst!

Bij ons kan iedereen terecht. Van de particulier die op zoek is naar een voordelige autoverzekering tot de zaakvoerder die interessante oplossingen zoekt voor zijn pensioen. Wij helpen u met persoonlijk advies en zoeken graag samen met u naar een gepaste oplossing voor uw specifieke situatie.

Niets blijft hetzelfde

In uw leven en uw omgeving veranderen de omstandigheden voortdurend. Bij die veranderingen horen vaak ook andere verzekeringen. Daarom zitten we regelmatig met u samen. Om te bekijken of uw verzekeringen nog altijd de lading dekken en u optimaal beschermen. Zo geven we uw altijd zekerheid voor de beste tarieven.

Bankagent én onafhankelijk makelaar

We zijn ook helemaal thuis in bankzaken. En dat zorgt dan weer voor een heel positieve synergie met onze verzekeringen. Wij zijn onafhankelijk verzekeringsmakelaar en bieden tal van verzekeringen aan van verschillende verzekeringmaatschappijen. Dat houdt voor u als klant heel wat voordelen in. We helpen u vergelijken. Zo kiest u beslist de verzekering die het best past bij uw situatie en uw budget.

Wij zijn zelf ondernemers!

Als Fintro agent en onafhankelijk makelaar zijn wij zelf zelfstandigen. Dat maakt dat wij uw problematiek en uitdagingen heel goed kennen en zélf ook ondervinden. Wij weten hoe belangrijk het is om goed verzekerd te zijn, mochten er in uw bedrijf problemen opduiken. Het kan u heel wat financiële zorgen en slapeloze nachten besparen. We helpen u vanuit ons eigen ondernemerschap met passende oplossingen!

Kom langs!

Omdat we houden van een persoonlijke aanpak, houden we ook van persoonlijk contact. Daar is een kennismakingsgesprek ideaal voor. We ontvangen u graag in een van onze kantoren of komen naar u toe.

Een gratis check-up van uw bestaande verzekeringen?

Samen de mogelijkheden bekijken voor een nieuwe verzekering?
Wij staan voor u klaar. Maak een afspraak! Bel 03 830 17 03 of mail ons!


Maak een afspraak