Uw medewerkers

Verzekering
voor u en
uw werknemers

Arbeidsongevallenverzekering

Een verzekering tegen arbeidsongevallen is verplicht. Zo beschermt u uw medewerkers tegen de financiële gevolgen van letselschade die zij op uw bedrijf, een andere werkplek of op weg naar het werk oplopen. De verzekering AO dekt het minimum, maar u kunt deze verzekering naar believen uitbreiden. Als zaakvoerder kunt u uzelf ook verzekeren voor persoonlijke ongevallen.

Hospitalisatieverzekering

Heel wat werkgevers bieden hun medewerkers een hospitalisatieverzekering aan als extralegaal voordeel. Zo’n hospitalisatieverzekering verzekert uw werknemers tegen de kosten van een hospitalisatie als gevolg van een ongeval, ziekte, bevalling, …. Er zijn verschillende vormen en gradaties van hospitalisatieverzekeringen. We bekijken graag samen met u de mogelijkheden. Zo vindt u beslist de hospitalisatieverzekering die het best bij u wensen aansluit.

Groepsverzekering

Als u een groepsverzekering afsluit voor uw werknemers, bouwen zij een aanvullend pensioen op. Tegenwoordig is het niet altijd evident om geschikte werknemers te vinden omdat ze schaars zijn. Een groepsverzekering aanbieden als extralegaal voordeel bovenop het loon, kan voor deze sollicitanten een reden zijn om voor uw bedrijf te kiezen.

Extra bescherming met uw groepsverzekering

Een groepsverzekering kan uw werknemers ook nog extra beschermen tegen arbeidsongeschiktheid (uitkering in geval van ziekte of ongeval) en het kan dienen als bijkomende overlijdensdekking. Bovendien is een groepsverzekering vooral ook fiscaal interessant. Zowel voor uw onderneming als voor uw medewerkers.

Hoe maakt Asekuro het verschil?

U denkt misschien aan een aantal verzekeringen die wel aangewezen zijn. Asekuro denkt met u mee én denkt verder. Zo kiest u de verzekeringen die het meest aangewezen zijn voor uw specifieke situatie én budget. Asekuro draagt zorg voor uw bedrijf, uw materiaal, uw voertuigen en uw medewerkers!

Een gratis check-up van uw bestaande bedrijfsverzekeringen?

Wij staan voor u klaar. Maak een afspraak!
Bel 03 830 17 03 of mail ons!

Niet gevonden wat u zoekt? Wij bieden ook verzekeringen voor uw aansprakelijkheid, uw gebouwen en materiaal, uw bedrijfsvoertuigen of uw inkomen en pensioen!