Uw gebouwen en materieel

Verzekeringen voor uw
gebouwen en materialen

Maak je nooit meer zorgen over uw gebouwen en materialen

Ook uw gebouw, uw kantoren of uw praktijk zelf verzekert u best tegen schade. En wat denkt u van uw materiaal, uw machines en uw producten? Neem het zekere voor het onzekere en bescherm u tegen schade.

Uw brandverzekering

Ook voor uw bedrijfsgebouw sluit u het best een brandverzekering af. Als u geen eigenaar bent, bijvoorbeeld van het kantoor dat u huurt, dan bent u verplicht een brandverzekering af te sluiten. Zo’n brandverzekering is er ook in allerlei gradaties, gaande van de klassieke brandrisico’s tot het vrijwaren van uw aansprakelijkheid.

Brandverzekering voor specifieke beroepscategorieën

Een brandverzekering komt niet alleen tussen in geval van brand, maar ook bij stormschade, schade door hagel, vandalisme, glasbreuk, arbeidsconflicten. Bovendien  kunt u zowel het gebouw als de inboedel laten verzekeren. Ook voor specifieke beroepscategorieën zoals horeca, artsen, kapsalons, … bieden wij brandverzekeringen op maat aan.

Verzekering voor machinebreuk

U laat ongetwijfeld af en toe uw machinepark onderhouden. En u kunt uiteraard ook rekenen op bijstand door de fabrikant als er zich een probleem voordoet zolang uw machine nog onder fabrieksgarantie valt. Een kapotte machine kan u financieel heel wat narigheid bezorgen. Uw productie valt stil, uw medewerkers komen zonder werk te zitten en u kan uw producten niet verkopen. Een machinebreuk kan een geweldige impact hebben op uw bedrijf. Voor die situaties rekent u op uw verzekering machinebreuk.

Verzekering vervoerde goederen of goederenverzekering

Vervoert u vaak waardevolle goederen voor uw klanten, eigen materialen, grondstoffen die u ophaalt? Ook met deze goederen kan er altijd iets fout lopen. Uw materiaal kan beschadigd geraken bij een ongeval of zelfs gestolen worden uit de laadruimte van uw vrachtwagen. De financiële schade kan hoog oplopen. Verzeker daarom uw vervoerde goederen en wees gerust als er dan toch iets gebeurt.

Hoe maakt Asekuro het verschil?

U denkt misschien aan een aantal verzekeringen die wel aangewezen zijn. Asekuro denkt met u mee én denkt verder. Zo kiest u de verzekeringen die het meest aangewezen zijn voor uw specifieke situatie én budget. Asekuro draagt zorg voor uw bedrijf, uw materiaal, uw voertuigen en uw medewerkers!

Een gratis check-up van uw bestaande verzekeringen?

Wij staan voor u klaar. Maak een afspraak!
Bel 03 830 17 03 of mail ons!

Niet gevonden wat u zoekt? Wij bieden ook verzekeringen voor uw aansprakelijkheid, u en uw medewerkers, uw bedrijfsvoertuigen of uw inkomen en pensioen!