Uw vermogen

Verzekeringen
voor uw vermogen:
sparen en beleggen

Ook uw vermogen wilt u graag beschermd zien. Het mooie aan al deze verzekeringen is dat ze u stuk voor stuk een fiscaal voordeel opleveren. We overlopen hieronder de mogelijkheden. In ons kantoor kunnen we u uitgebreid informeren over de vele, verschillende opties. Kom gerust langs voor een vrijblijvend gesprek.

Pensioensparen met de pensioenspaarverzekering

We adviseren u graag over pensioenopbouw nog tijdens uw actieve loopbaan. Er zijn bij ons tal van mogelijkheden om op een fiscaal vriendelijke en voordelige manier aan pensioenopbouw te doen. Zo kunt u uw wettelijke pensioen aanvullen met een flink appeltje tegen de dorst.

Levensverzekering en langetermijnsparen

Met een levensverzekering kunt u ook sparen voor de toekomst en een aanvullend pensioenkapitaal opbouwen. Er zijn verschillende vormen van levensverzekering, al dan niet met kapitaalsgarantie en een gewaarborgd rendement. De ene vorm is al risicovoller dan de anderen. Afhankelijk van uw beleggingsprofiel kiest u voor zekerheid of voor wat meer risico. We begeleiden u graag naar de ideale levensverzekering.

Successierechten vermijden met de levensverzekering

Het voordeel van een levensverzekering is uiteraard ook dat u een kapitaal kan nalaten aan anderen en een begunstigde bij overlijden kan aanduiden. Het biedt u ook mogelijkheden om successierechten te vermijden.

Schuldsaldoverzekering

Van plan een woning te kopen? Een nieuw appartement of een leuke loft? Dan bent u verplicht een schuldsaldoverzekering af te sluiten. Uw partner en uw gezin zijn op die manier beschermd als u zou overlijden. Dan moeten zij het schuldsaldo of een deel van uw lening voor uw woning niet meer aflossen. U heeft de mogelijkheid uw lening gedeeltelijk of volledig te verzekeren. Er bestaat ook de mogelijkheid om u te beschermen tegen invaliditeit.

Rechtsbijstand

U bent genoodzaakt uw belangen te verdedigen voor een rechtbank? Met onze rechtsbijstandverzekering dekken wij de kosten en honoraria van uw advocaat, experten, eventuele rechtsvordering, … U kunt gerust zijn, ook al loopt er een gerechtelijke procedure.

Hoe maakt Asekuro het verschil?

U denkt misschien aan een aantal verzekeringen die wel aangewezen zijn. Asekuro denkt met u mee én denkt verder. Zo kiest u de verzekeringen die het meest aangewezen zijn voor uw specifieke situatie én budget. Asekuro draagt zorg voor u, uw gezin en uw eigendommen!

Een gratis check-up van uw verzekeringen? Wij staan voor uw klaar. Maak een afspraak! Bel 03 830 17 03 of mail ons!

Niet gevonden wat u zoekt? Wij bieden ook verzekeringen voor uw gezin, uw voertuig of uw woning!