Uw bedrijfsvoertuigen

Verzekeringen voor
uw bedrijfsvoertuigen
en rollend materieel

Van fiets tot zware vrachtwagen

Ook het wagenpark van uw bedrijf heeft nood aan een duidelijke en gerichte bescherming. Wij verzekeren alle rollend materieel: van fiets, over kleine auto tot de grootste vrachtwagens, aanhangwagens, vorklift, … We adviseren u met plezier over de geschiktste verzekeringen voor uw bedrijfsvoertuigen en ander rollend materieel!

Verplichte BA-verzekering

Deze verzekering vergoedt – net zoals in de privésfeer – alle schade die u met uw voertuig veroorzaakt aan derden. Deze verzekering is verplicht. Bij heel wat verzekeringen in dit segment zit een gratis bijstand. Een BA-verzekering inclusief een vervangwagen behoort ook tot de mogelijkheden.

Een kleine omnium

Soms komt u in situaties terecht waar u geen schuld aan heeft, maar die u toch hard (in uw portemonnee) treffen. Denkt u maar aan brand, diefstal, glasbreuk, een aanrijding met een dier, de natuurkrachten (felle wind, reusachtige hagelbollen, …). Een kleine omnium vergoedt ook deze schade. Wist u dat wij zelfs uw winterbanden mee kunnen verzekeren?

Een grote ominiumverzekering voor uw voertuigen

Nog wat meer extra bescherming is met het drukke verkeer in ons kleine land geen overbodige luxe. Een ongeval is zo gebeurd. Als u voor een uitgebreide omnium kiest, hoeft u zich alvast geen zorgen te maken over de financiële impact van een aanrijding.

Verzekering lichamelijk schade en medische kosten

Stel: de bestuurder van een van uw bedrijfsvoertuigen begaat een fout, veroorzaakt een ongeval en is zwaar gewond. Deze verzekering dekt de medische kosten en lichamelijke schade bij zo’n ongeval. Een totale geruststelling voor uw mensen en uzelf!

Verzekering van uw vrachtwagen en vervoerde goederen

Ook uw zwaarste vrachtwagens (van meer dan 3,5 ton) verzekeren wij optimaal. Deze verzekering kunt u naar believen uitbreiden met dekking voor schade door het laden of lossen van de vervoerde koopwaar, schade door kiepen of kantelen, schade door de vervoerde waren, …

Verzekering rechtsbijstand

Ook de kosten van uw advocaat en verslaggeving door experten kunt u laten dekken door een verzekering rechtsbijstand. Komt het toch een geschil met de tegenpartij dat moet opgelost worden voor een rechtbank, dan dekt de rechtsbijstand deze kosten.

Niet gevonden wat u zoekt? Wij bieden ook verzekeringen voor uw aansprakelijkheid, u en uw medewerkers , uw gebouwen en materieel of uw inkomen en pensioen!

Hoe maakt Asekuro het verschil?

U denkt misschien aan een aantal verzekeringen die wel aangewezen zijn. Asekuro denkt met u mee én denkt verder. Zo kiest u de verzekeringen die het meest aangewezen zijn voor uw specifieke situatie én budget. Asekuro draagt zorg voor uw bedrijf, uw materiaal, uw voertuigen en uw medewerkers!

Een gratis check-up van uw bestaande verzekeringen?

Wij staan voor u klaar. Maak een afspraak! Bel 03 830 17 03 of mail ons!